Jdi na obsah Jdi na menu
 


KRÁLIČÍ ROLÁDA V ALOBALU

21. 3. 2012

2 zadní vykostěná stehna, 2 nožky silnějšího párku (nebo klobása), 4 plátky anglické slaniny, 2 vejce, 1 lžíce podušených žampionů (nebo naložených hub), koření Podravka, hořčice, mletý pepř, sůl. Obě králičí stehna naklepeme, mírně osolíme, okořeníme Podravkou a pepřem. Položíme je na sebe s přesahem tak, abychom získali větší plát masa. Potřeme hořčicí, vejci usmaženými s houbami, doprostřed položíme uzeninu. Svineme do rolády a zabalíme důkladně do alobalu. Položíme do pekáčku, podlijeme trochou vody (i během pečení) a pečeme v troubě asi hodinu. Pokud přece nějaká šťáva z pečení zůstane v pekáčku, přidáme kousek másla, lehce zahustíme trochou polohrubé mouky a provaříme. Podáváme s bramborovou kaší přelitou výpečkem, ozdobíme zeleninou.

 
 

 


Poslední fotografie



Archiv

Kalendář
<< květen / 2020 >>


Statistiky

Online: 1
Celkem: 57472
Měsíc: 1868
Den: 20